Steun SamSam

SamSam Uitvaartcoaching werkt samen met diverse organisaties op het gebied van welzijn, zorg en armoede. SamSam heeft goede contacten met organisaties en ondernemers. Met sympathie voor de doelgroep denken zij mee wanneer een uitvaart een schuld dreigt te worden.

Steun SamSam

Als vrijwilligersorganisatie kan SamSam niet zonder de steun van donateurs en fondsen. Cliënten vragen wij een vrijwillige bijdrage en voor presentaties en aanwezigheid op beurzen en informatiebijeenkomsten wordt een onkostenvergoeding gevraagd. Wij zijn heel blij met de steun die we van diverse fondsen ontvangen en we hopen dat ook particulieren ons werk willen ondersteunen met een donatie.

Belastingvoordeel

Bij de Belastingdienst staat de stichting SamSam Uitvaartcoaching geregistreerd als 'algemeen nut beogende instelling' (ANBI). Lees hier meer over deze ANBI registratie. Daardoor bent u ervan verzekerd dat wij voldoen aan de eisen die gesteld worden aan een goede doelen stichting. Sinds 1 januari 2014 is het mogelijk om periodiek te schenken aan ANBI instellingen zonder dat deze giften vastgelegd hoeven te worden bij een notaris. De Belastingdienst heeft daartoe een (eenvoudig) model schenkingsovereenkomst gemaakt. Dat formulier kunt u hier downloaden. Uw voordeel: voor periodieke giften geldt geen drempelinkomen of maximaal aftrekbaar bedrag.

SamSam wordt ondersteund door

Stichting SamSam Uitvaartcoaching wordt ondersteund door: