Congrestival: Nieuw bakje troost 29-10-2022

7 oktober 2022

Op 29 oktober staat Stichting SamSam Uitvaartcoaching met een mooie kraam op het Congrestival: Nieuw bakje troost in Driebergen.

“Het Congrestival Nieuw Bakje Troost is een samenwerking van vele partijen. We willen zoveel mogelijk diversiteit laten zien rond de thema’s rouwverwerking, afscheid nemen en het voorbereiden op het levenseinde. Met de gastsprekers, ondernemers en organisaties die op 29 & 30 oktober aanwezig zijn, hebben we een gevarieerd programma samengesteld.

In dit weekend kun je op eigen gelegenheid jouw pad gaan om op jouw reis mensen te ontmoeten. Een rouwclown beweegt zich tussen de mensen en maakt mogelijk verbinding met je. Een afscheidsdichter zet enkele zinnen op papier over verhalen van mensen die worden gemist. Naast lezingen van inspirerende sprekers begeleiden leerlingen van Hogeschool Zeeland gesprekken over rouw, verlies en de dood.
Op het landgoed De Reehorst kun je bovendien een heerlijke wandeling maken en Antropia biedt een smakelijke lunch, warme en koude dranken met verschillende snacks uit de biologische keuken met lokale producten.”

Tickets voor deze bijzondere dagen zijn verkrijgbaar via de site.